Verfijnen van het concept

Bij Informaat duiken we graag in de details zonder ons erin te verliezen. Tijdens het detailontwerp verfijnen we het ontwerp voor een specifieke applicatie. We passen de generieke ontwerppatronen toe op alle dialogen die in scope zijn voor de realisatie. We zorgen dat het concept voldoende robuust is voor de complexe werkelijkheid. En dat het ontwerp tot in de kleinste details klopt.

Verras je gebruikers met de finesses

Vernuftige micro-interacties, met liefde en aandacht ontworpen iconen, een uitgekiende balans tussen beeld en tekst, een vriendelijke feedbackpagina. Het zijn voorbeelden van ogenschijnlijk kleine dingen die grote impact hebben op de gebruikersbeleving.

Snelle time-to-market

Succesvol en vlot digitale diensten maken is een zaak van goede samenwerking tussen specialisten. We doen wat nodig is om het ontwerp bouwklaar te maken, zodat bij de realisatie geen kostbare tijd verloren gaat. Als structuur, vormgeving, interactie en content helder zijn gedefinieerd verloopt de bouw sneller. Onze specialisten leveren alle ontwerp- en contentelementen die nodig zijn om een product of dienst snel te kunnen realiseren. Voordat je het weet is je dienst een feit.

Ready voor realisatie

Wij zijn gewend volgens de agile methodiek iteratief samen te werken in kleine, multidisciplinaire (scrum)teams. Zo kunnen we snelle slagen maken en is tussentijds bijsturen eenvoudig.

Voor organisaties die werken met bouwteams op afstand of die behoefte hebben aan ontwerpdocumenten zorgen we voor deliverables die makkelijk kunnen worden overgedragen: wireframes, interactieve hi-fi prototypes, ontwerpspecificaties. En natuurlijk voor een goede bouwbegeleiding, want 'over de schutting gooien' komt in ons woordenboek niet voor.

De details induiken?

Wil je de gebruikersbeleving optimaliseren en je gebruikers verrassen met finesses? Neem dan contact op met /DacoBogaard.

E-mailadres sales@informaat.nl
Telefoonnummer +31 (0) 35 543 1222