Onze UX expertise bij jou op locatie

Als je serieus werk wilt maken van digitale transformatie weet je dat user experience design een kernactiviteit in je organisatie moet zijn. Daarbij kan het voorkomen dat je op een bepaald moment onvoldoende eigen UX expertise in huis hebt en dat er tijdelijk behoefte is aan specifieke kennis of extra capaciteit. Dit vraagt om de inzet van experts die bij jou op locatie de handen uit de mouwen steken en meehelpen de doelstellingen van je organisatie te bereiken. Onze UX professionals werken met plezier mee in bestaande teams en leveren meerwaarde op gebieden als service design, interaction design, visual design, contentstrategie, contentontwerp en front-end engineering.

Creatieve denkers en agile doeners

Onze ux-professionals zijn creatieve denkers en agile doeners die altijd de klant centraal stellen. Onze oplossingen zijn raak en verrassend. Wij maken complexe uitdagingen begrijpelijk, bijvoorbeeld door te visualiseren en te prototypen. Wij werken met plezier mee in bestaande (agile) teams en beschikken over relevante sectorkennis. Onze designers hanteren ‘best practices’ gebaseerd op onze jarenlange ervaring met agile UX. Zo laten we ux in agile teams volledig tot zijn recht komen. Denk hierbij aan hoe concepting binnen een agile manier van werken waardevol is of aan relevante ‘soft skills’ die ux-designers in een team aan de dag moeten leggen om voor een uitstekende gebruikerservaring te ontwerpen.

Voordoen, meedoen, zelf doen

Wij ondersteunen onze ux-professionals 'on-and-off the job' met coaching, competentieontwikkeling, kennisdeling, field en delivery management. Ons uitgangspunt 'voordoen, meedoen, zelf doen' betekent dat wij onze kennis ook graag delen met onze opdrachtgevers om zo te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de designorganisatie.

Versterking nodig?

Tijdelijk of permanent versterking nodig? We vertellen je graag meer over de inzet van interim-professionals of de werving van ux-specialisten. Neem contact op met /DacoBogaard.

E-mailadres sales@informaat.nl
Telefoonnummer +31 (0) 35 543 1222