Design-organisatie

Het verschil maken voor je gebruiker en organisatie

Een moderne, flexibele kantoor-omgeving, van bovenaf gezien Een moderne, flexibele kantoor-omgeving, van bovenaf gezien Een moderne, flexibele kantoor-omgeving, van bovenaf gezien

Een goede UX maakt het verschil voor gebruikers én organisaties. Wij helpen bij het opzetten en professionaliseren van je interne designteam.

Een fundament voor UX

User experience design heeft impact op de gebruikersbeleving en bedrijfsresultaten. Dat laat je niet aan het toeval over. Met een sterk UX-team kun je het verschil maken. Maar welke expertise, mensen en methoden heb je daarvoor nodig? Hoe borg je UX-expertise in je organisatie? En hoe kun je UX-methodieken integreren in een agile ontwikkelproces? Wij helpen bij het opzetten en professionaliseren van de interne UX-organisatie.

UX-integratie op maat

Zodra wij een aantal projecten gedaan hebben, zien we vaak dat de klant UX meer en meer gaat zien als een strategische competentie en het een vaste plek wil geven in de organisatie. We zetten dan onze ervaring in om UX op een passende manier te integreren. De manier waarop we dat doen? Die hangt af van het niveau van UX-maturiteit. Samen kijken we wat de beste aanpak is om een professionele designorganisatie op te zetten of verder uit te bouwen.

Meer slagkracht

Werk je met externe ontwerpbureaus en wil je UX-expertise in huis halen? Wij kennen de juiste mensen. Of er is al een volledig ingerichte UX-ontwerpafdeling, maar merk je dat je meer slagkracht nodig hebt in de organisatie? Ook hierbij kunnen we je helpen. Stap voor stap zorgen we ervoor dat er een efficiënte UX-organisatie ontstaat, die garant staat voor kwaliteit en verhoogde klantwaarde.

Om competitief te zijn is hoogwaardig UX-design voor gebruiksvriendelijke diensten een must. Real user experience design is het bindmiddel tussen business, marketing en visie. Wij helpen bedrijven om die volwassen UX design-organisatie op te zetten en in te bedden.

— Mark Fonds, Principal consultant | creative director

Wat we voor je kunnen doen

  • Rekruteren van de juiste kandidaten voor je designteam.
  • Je designteam beter positioneren in je organisatie.
  • Design integreren in bestaande (agile) ontwikkelprocessen.

UX in je eigen organisatie?