Design-organisatie

Het verschil maken voor je gebruiker en organisatie

Een moderne, flexibele kantoor-omgeving, van bovenaf gezien

We helpen je bij het opzetten en professionaliseren van je interne UX-organisatie. Heb je ons niet meer nodig!

Bouw je UX-organisatie op

User experience design verbetert de gebruikersbeleving en dus de bedrijfsresultaten. Dat laat je niet aan het toeval over. Met een sterk UX-team kun je het verschil maken. Maar welke expertise, mensen en methoden heb je daarvoor nodig en hoe borg je dat? Hoe zorg je dat de UX designers goed samenwerken met andere professionals in een agile proces? Wij helpen je daarbij.

Hoe ver ben jij?

Na de eerste successen wil je al snel meer. Je wilt UX een vaste plek geven in je organisatie. Hoe? Dat hangt er van af hoe ver je al bent. Samen kijken we wat de beste aanpak is om een professionele designorganisatie op te zetten of verder uit te bouwen.

Geef UX meer slagkracht

Wil je UX-expertise in huis halen? Wij kennen de juiste mensen. Heeft jouw UX-team meer slagkracht nodig in de organisatie? Wij richten jouw UX-organisatie zo in dat de hele organisatie er van profiteert.

Hoogwaardig UX design is een must voor gebruiksvriendelijke diensten. Wij helpen bedrijven om een volwassen UX design-organisatie op te zetten.

Mark Fonds

— 

Principal designer

Informaat

Wat we voor je kunnen doen

  • We helpen UX beter te positioneren in de organisatie.
  • We bouwen je UX-team op, of rekruteren de juiste kandidaten.
  • We laten designers en developers beter samenwerken.

De stand van UX in Nederland

Regelmatig onderzoeken we de stand van UX en UX management in Nederlandse organisaties. In dit rapport delen we de belangrijkste resultaten en inzichten uit het onderzoek.