Over ons

Met hart en hoofd ontwerpen wij digitale diensten waar zowel mensen als organisaties beter van worden. Die echt van betekenis zijn in het leven of werk van mensen. En we helpen organisaties op weg om dat ook zelf te kunnen.

Wij geloven in de kracht van True experience design

Als ontwerpers willen we de wereld beter maken door diensten te ontwerpen die waardevol, authentiek en geloofwaardig zijn. We noemen dat TrueX design. Het resultaat is een scherpe (digitale) strategie en een krachtig ontwerp. Tot in de details uitgewerkt in alle uitingen van de dienst.

Ontwerpen voor gedeelde waarden

Mensen van nu willen weten waar een organisatie voor staat voordat ze haar diensten gaan gebruiken. Ze zijn zelfs bereid meer te betalen als een merk hun waarden deelt.

Wij zien organisaties worstelen om van betekenis te zijn en in te spelen op de diepere behoeften. Denk aan waarden als duurzaamheid, inclusiviteit of goed werkgeverschap. Maar niet alles hoeft wereld reddend te zijn. Want je dienst kan op verschillende niveaus waardevol zijn. Van heel basaal en functioneel tot meer emotioneel en betekenisvol.

Op elk waardenniveau kun je diepere verbindingen met je klant smeden. Daardoor krijg je meer loyaliteit. Organisaties doen er dus goed aan om haarscherp te hebben op welke gedeelde waarden de meeste verbinding ontstaat.

Op zoek naar het snijvlak van waarden

Waar waarden overlappen met die van hun klanten, daar wordt het interessant. Ook voor ons. Want alleen diensten die waardevol, authentiek en geloofwaardig zijn helpen mensen meer uit het leven, werk of uit zichzelf te halen. En daar gaan we voor: TrueX design.

Waardevol

Raakt diepere waarden en behoeften in de mens

Authentiek

Komt voort uit het DNA van je organisatie

Geloofwaardig

Maakt beloften waar over al je kanalen

Ons team

Vanuit onze eigen drijfveer om werkelijk te verbinden, willen we producten en diensten verbeteren. Niet een beetje of oppervlakkig. Maar helemaal en grondig. Zo zijn we nou eenmaal. En we zien dat onze aanpak nodig is en anderen ook enthousiast maakt. We zijn ontwerpers met verschillende expertises, van interaction design, service design, visual design, contentstrategie, ux writing, front-end development tot strategisch advies. En achter de schermen ondersteunen coaches onze mensen. Wat ons verbindt is het streven naar beter.

Daarom willen we werken met organisaties die echt waardevolle diensten en producten willen maken. Die de wereld waardevoller willen maken. We geloven in de kracht van samen. Omdat we dan het beste uit onszelf kunnen halen. Maar ook omdat het er leuker op wordt: we inspireren elkaar door trends en ontwikkelingen te delen. We gebruiken elkaar als klankbord. En delen onze idee├źn graag in blogs en meet-ups. Kennismaken? Kom vooral een keer langs.

Goed werk doet goed.

Wij willen met ons werk, ons bureau en samen met onze klanten graag bijdragen aan een mooiere wereld voor iedereen. Eerlijker, inclusiever en duurzamer. Als B Corp zijn we onderdeel van een beweging van circa 7350 bedrijven wereldwijd die zich inzetten voor een nieuwe economie waarin bedrijven hun resultaten niet alleen ten goede laten komen aan de aandeelhouders, maar ook een positieve impact hebben op mens, maatschappij en milieu.

Meer vragen over True experience

Natuurlijk vinden we het leuk om jou te leren kennen. Dat zit een beetje in ons DNA, zeg maar. Ook vinden we het leuk om te horen of je iets van ons wil weten of een vorm van samenwerken. Vraag het gerust. Neem contact op met Susanne!

Susanne van Mulken

Strategy director
+31 6 42 13 92 39
susanne.van.mulken@informaat.nl